Referandumun ardından halkı provoke etmeye çalışan şer şebekleri Komünistler Okullarda Komiteler Kurma Peşinde.

CHP nini mühürsüz oylar var diye başlattığı provokasyon girişimlerinini ardından şer şebekelri ve marjinal örgütler harekete geçerek her yere eylemlerini yaymaya çalışıyor. 

CHP'nin başını çektiği eylemlere Darbeci basın ve yazar çizer takımı ve Faşist Irkçı Avrupanın faşist basını da destek veriyor. 

FETÖcülerin de destek verdiği eylemlerle ülke karıştırılmak isteniyor. 

En son tahrik ise Komint partisi adındaki Kominstlerden geldi.

Komünist partililer Başkanlık sistemine karşı komitler kuracaklarını açıkladı. 

Türkiye Komünist Partisi (TKP), bugün yayınladığı bir açıklama ile 'Başkanlığa Karşı Komiteler' kuracağını ilan etti.

Referandum sonuçlarını gayrımeşru bulduğunu 16 Nisan akşamı açıklayan TKP, hükümete  mücadelenin yükseltilmesi gerektiğini vurguladı.

TKP :'Halkın iradesini güçlendirmek için mücadelesini sürdüreceğini duyuran TKP; para babalarına, emperyalist işgal ve savaşlara, Sorosçu müdahalelere ve halk düşmanı gericiliğe karşı tüm halkı; işyerlerinde, mahallelerde, okullarda Başkanlığa Karşı Komiteler kurmaya davet ' ifadelerini kullandılar. 

CHP Gençlik kollarının ardından komünist partinin halkı sokaklara eyleme çağırması Zinde güçlerin kirli planlarını açıkça ortaya koydu. 

MEB yetkilierini , eğitimcileri, okul idarecilerini bu eylemlere karşı uyanık ve tedbirli olma noktasında ve gerekli tedbirleri almaları için uyarıyoruz. 

Kamu ajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net