“Boşnak kardeşlerimize hakaret ettiğinde aldığı tepki, en başta kendi adamlarınca işlerinden bir bir kovulması herkese bir ibrettir” diyen Genel Başkan Koncuk, “Boşnaklar, her zaman Türk Milleti ile beraber olmuş, geçmişte ve bugün acılarımızı da, sevinçlerimizi de paylaştığımız öz kardeşlerimizdir” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk;

Şımarmak insanı gaflete sürükler. Bu duygu öylesine mantığınızı esir alır ki, kendinize geldiğinizde iş işten geçmiş olur.

Tıpkı yılların şımarıklığı ve bunun yarattığı azgınlık ile Boşnak vatandaşlarımıza hakaret edenler, Mustafa Sabri hainini açıkça savunanlar gibi.

Adını anmaya değer bulmuyorum, ancak siyasetten, magazine, spor programına kadar bilgisi olduğunu zanneden, aslında bom boş bir vatandaşın, Boşnak kardeşlerimize hakaret ettiğinde aldığı tepki, en başta kendi adamlarınca işlerinden bir bir kovulması herkese bir ibrettir.

Boşnaklar, her zaman Türk Milleti ile beraber olmuş, geçmişte ve bugün acılarımızı da, sevinçlerimizi de paylaştığımız öz kardeşlerimizdir.

Söz söylerken, şımarmadan söylemek asıldır, ne dersem bu millet sineye çeker mantığının geçerli olmadığı bir kez daha görülmüştür.