250 kazanım diye geçmiş yıllarda imza altına alınan maddeleri de katarak ilan veren malum konfederasyonu uyaran Koncuk, “bu memur er ya da geç dersinizi verecektir. Paralı reklamlarla memurları kandıramazsınız” dedi.

2015 kazanımlarını bile 2017 yılında masada bırakan bir anlayışı eleştiren Koncuk, “ Bu anlayış 4/C'linin, üniversiteli işçinin, KİT çalışanlarının yüzüne hala bakabiliyorsa yazık!” şeklinde açıklamasını sürdürdü.

Genel Başkan İsmail Koncuk:

“Bir halt yediniz 2 yıllığına %16.5'in altına imza attınız. Şimdi yüzünüz kızarmadan 'Toplu Sözleşme Kazanımlarımız' diye reklam veriyorsunuz.

Kümülatif olarak 17.54 zam almışlar. Bu gidişle adınız “kümülatif sen” kalacak. Siz memuru bu kadar kör mü sanıyorsunuz!  Bari hakaret etmeyin.

250 kazanım diye eski maddeleri de hesaba katarak, bir iki ıvır zıvır maddeyi kazanım diye sunmak nasıl bir ahlaki seviyedir? Yuh olsun.

2015 kazanımlarını dahi 2017'de masada bırakan bir anlayış, 4 C'linin, üniversiteli işçinin, KİT çalışanlarının yüzüne hala bakabiliyorsa yazık!

Bu memur er veya geç dersinizi verecektir. Sendikacılığın yüz karaları ancak paralı reklamlar ile insanları aldatırsınız. Artık kimse yemiyor.

Bu hakareti,  bu satışı hazmedenlere de ne diyelim. Satılmak keyif veriyorsa, keyif almaya devam edin. Biz söyledik, artık Sözün bittiği yerdeyiz” dedi.