ÖSYM'nini yayınladığı KPSS Başvuru klavuzunda Rekor oranda Başvuru ücreti istendi. Her bir testten değişik miktarlarda alınan sınav ücreti bir kişi tamamından sınava girdiğinde 420 tl yapmaktadır.

İşte klavuzdaki o madde. 

KPSS BAŞVURU ÜCRETİ

Sınav Ücreti: Her bir test için 40,00 TL
Ödeme Yerleri: Akbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Finansbank'ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC'den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası'nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/)

2017-KPSS Alan Sınavları ( Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, İşletme, Muhasebe, Hukuk, İktisat, İstatistik, Maliye, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) başvuruları,  27-31 Mart 2017 tarihleri arasında alınacak olup ücret ödeme için son gün, 3 Nisan 2017 tarihidir.

ÖSYM'nin son günlerde sürekli sansasyonel uygulamalarla gündeme gelmesi akıllara başka soruları da getirmeye başladı. 

Yenişafak yazarı Yusuf KAPLAN twitterdan;

Referandum öncesi KPSS sınavını 420 TL yapan hangi akıldır? * Bir tezgâh var burada! * Derhal müdahale edilsin! FETÖcüler defedilsin!

twitini paylaştı. 

ÖZEL HABER

Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net