ADANA'da 2.5 yaşındaki kız çocuğunu dövdüğü öne sürülen özel kreş öğretmeni hakkında dava açıldı. Adana Barosu avukatlarından Nazan Akça Subaşı, 25 ocak akşamı kreşten dönen kızının sırtında tırnak izleri ve morluklar gördü. Kızını hastaneye götürüp darp raporu alan anne, kreş öğretmeni M.İ. hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhuriyet savcısının soruşturması sonunda öğretmen hakkında, Adana 6'ncı Asliye Ceza Mahkemesi'nde kasten yaralama suçundan 4 yıl 6 ay hapis cezası istemiyle dava açıldı. Subaşı, 'Kreşteki güvenlik kamerası görüntülerinde kızım tuvaletten döndüğünde ağlıyordu. Tuvalet eğitimine başlamış olmasına rağmen o olaydan sonra bıraktı.

Sürekli 'Öğretmenimden korkuyorum' diyor. En kötüsü de sanık öğretmenin duruşmada 'Belki de annesi ve babası yaptı' demesi oldu. Suçunu bastırmak için birilerini suçlamaya çalışıyor. Peşini bırakmayacağım. Şikâyetçi olmasak başkalarının çocuklarının başına da gelecek' diye konuştu. Öğretmen M.İ.'nin ise duruşmada suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Hürriyet

kamu haber, kamu ajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net