Turkey today,

 

Türk televizyon tarihinin efsane dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi'nin müziklerini hazırlayan Gökhan Kırdar, ağzından kan gelince apar topar hastaneye kaldırıldı.

 

Türk müziğinin önemli isimlerden Gökhan Kırdar, ağzından kan geldiği için apar topar hastaneye kaldırıldı. Kırdar'ın pazar gününden beri yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Pazar günü Maltepe Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kırdar'ın tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor.

Kurtlar Vadisi'nin Müziklerini Yapan Gökhan Kırdar, Yoğun Bakımda!'>
GÖKHAN KIRDAR KİMDİR?

2 Haziran 1970 tarihinde Aydın'da doğdu. Orta öğrenim sonrası İzmir'de, 1988'de Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü kazandıktan sonra İstanbul'da yaşamaya başladı. 1994'te ilk albümü 'Serseri Mayın' -başta 'Yerine Sevemem' adlı şarkı olmak üzere büyük ilgi topladı. Sanatçı 1995' te 'Tutunamadım' albümünü yayımladı.1993'deki ilk film müziği çalışması olan 'Gece, Melek ve Bizim Çocuklar', Kırdar'ın ikinci albümü 'Tutunamadım' da yer aldı. Kırdar, 1995 yılında 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzikoloji Bölümü'nü kazandı.