Sarıyer MEV Dumlupınar İlkokulu Müdürü mahalle muhtarının saldırısına maruz kalıp kendini bilmez muhtar tarafından darp edildi.

Muhtar Olmuşsun Lakin...

Düşmanın attığı taş değil, muhtarın sarf ettiği sinkaflı sözler yaralar eğitimciyi...

   Eğitim Bir Sen 6 Nolu Şube  Başkanı İdris Şekerci, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Temsilciliği ve okul yöneticisi üyelerle birlikte  mahalle muhtarı tarafından türlü hakaret ve darp girişimine maruz kalan  Sarıyer MEV Dumlupınar İlkokulu Müdürü ziyaret etdildi.  Burada açıklama yapan ŞEKERCi Mahalle muhtarı tarafından yapılan  çirkin saldırı ve şiddeti  kınadığımızı ve arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu ortaya koymak ve saldırıya uğrayan Okul Müdürü H.A'nın yalnız olmadığını kamuoyu ile paylaşmak için  okul müdürümüzü ve öğretmenlerimizi ziyaret ettik.

    Mahallesinin yavrularına hizmet için gelmiş bir eğitimciye yardımcı olması gereken mahallenin akili diyeceğimiz muhtarı, çalışanlarına görevlerini yaptıran okul müdürüne 'Sen kim oluyorsun da çalışanlara iş buyuruyorsun!'  diyerek hakaret ederek okulu basarcasına  içeri giren, çocukların derste olduğu bir saatte sınıflardan da duyulacak şekilde müdürü aşağılayan, hatta burada yazamayacağımız şekilde küfürler eden 'koskoca' diyeceğimiz bir muhtardan gelen bu yaklaşımı ve çocuklara hizmet için canla başla uğraşan eğitimci arkadaşımıza yapılan bu tavrı esefle kınıyoruz.

    Çirkin saldırı sonunda şikayetçi olan okul müdürümüzün kişilik ve mesleki onurunun adalet karşısında korunacağı ümidimizle şube avukatlarımızla konunun takipçisi olacağımızın da bilinmesini istiyor, hizmet ettiğimiz yavrularımızın yuvalarının bu tür baskınlara bir daha maruz kalmamasını temenni ediyoruz. dedi.