MEB Müsteşarı Yusuf TEKİN İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ'yi ziyaret etti. 

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Sayın Doç. Dr. Yusuf TEKİN Müdürlük binasında incelemelerde bulundu. Daha sonra İl Müdürümüz Ömer Faruk YELKENCİ tarafından yürütülen çalışmalar hakkında brifing verildi.

Ziyaret programı dahilinde İl Milli Eğitim Müdür yardımcılarıyla da bir araya gelen Sayın Müsteşarımız Doç.Dr.Yusuf TEKİN, eğitim  gündemi ile  ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toplantı sonunda, yapılan çalışmalardan dolayı İl Müdürümüzün şahsında tüm Müdürlüğümüz çalışanlarına teşekkür ederek başarılar diledi.

Sayın Müsteşarımız  Doç. Dr. Yusuf TEKİN binamıza teşrifleri esnasında Müdürlüğümüzü ziyarete gelen Bosna-Hersek Cumhuriyeti Başkonsolosu Sayın Began MUHİC ile de görüştü. Yapılan görüşmede Sayın Müsteşarımız  Doç. Dr. Yusuf TEKİN:  “Bosna bizim evimiz; Türkiye de sizin evinizdir” dedi. Türk ve Boşnak halklarının kardeş olduğunu ve bu kardeşliğin her alanda olduğu gibi eğitim alanında da artarak devam etmesini dilediklerini belirtti. Sayın Başkonsolos da aynı duyguları paylaştığını söyleyerek; Milli Eğitim Bakanlığımızın kendilerine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

21-10-201621-10-201621-10-2016