İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden’in Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğünde başka bir göreve getirilmesinden sonra Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Rafet Akgün atandı. 25 yıllık görev süresi boyunca 17 yıl boyunca çeşitli okullarda idarecilik ve son 3 yıldır Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapan Rafet Akgün, Milli Eğitim Bakanlığının atamasıyla Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi. Yeni görevine başlayan Akgün’e eğitim camiasından ve mesai arkadaşları tarafından hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Göreve başlaması nedeniyle bir mesaj yayımlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, tarih ve medeniyetin şahikası Ahlat’ta İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başladığını ve bu güzel ilçede müdür olarak görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisinde olduğunu belirtti.

Akgün, “Çağımızda hızla gelişen teknoloji, eğitimde de kalite beklentilerini yükseltmekte ve eğitim paydaşlarının sorumluluğunu artırmaktadır. Eğitimde yeniliklere açık, şeffaf, katılımcı ve takım ruhuyla çalışarak, sürdürülebilir kalitenin oluşturulması büyük önem taşımaktadır. Bu fikir ve düşünceyle, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne taşımak için her zaman ‘Türkiye için, dünya ile yarışan’ milli, ahlaki ve evrensel değerlere sahip bireyler yetiştirmek hepimizin görevidir. Bu görev çerçevesinde; değerli yönetici, öğretmen ve personel arkadaşlarımın, yasa ve yönetmelikler istikametinde, Milli Eğitim Temel Kanununun genel gaye ve temel ilkelerine bağlı kalarak, bizlere emanet edilen geleceğimizin teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir özveriden kaçınmayacaklarına olan güvenim tamdır. Güzel ilçemizde sürdürülmekte olan her türlü eğitim çalışmaları ve projeler aynı şekilde devam ettirilecek olup, akademik, sportif ve sosyal yeni projeler de hayata geçirmeyi planlıyoruz. Eğitim kalitesinin daha da artırılması için gerekli tedbirleri yerinde ve zamanında alarak, başarının artmasını sağlayacağız. Eğitim öğretim kalitesinin artırılması için ilçemizdeki bütün eğitim paydaşları ile el ve gönül birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

MEB 23 Nisan Haftasında O Etkinliklerin Yapılmasını Zorunlu Tuttu MEB 23 Nisan Haftasında O Etkinliklerin Yapılmasını Zorunlu Tuttu

Mesajında ilçede görev yapan idareci ve öğretmenlere de seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Görev yaptığımız sürece kırıcı olmadan eksiklikleri gidererek, güzellikleri görerek birlik ve beraberlik içerisinde, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörü içinde aklın yolunu birleştirmek suretiyle ilçemizin eğitim öğretim çıtasını en üst seviyelere taşımak için hep birlikte çalışacağız. Hep en iyi olanı yapmak için bugün itibariyle çıktığımız bu yolda, en büyük arzum iyi günde ve kötü günde hep birlikte olmamızdır. Biz el ele vererek; imkansızı mümkün, zoru kolay yaparız. Yapacağımız çok güzel işler var. Lakin kaybedecek vaktimiz yok. Sonu selamet olan bu yolculukta birlik ve beraberlik içinde büyük bir sabırla sebat etmenizi istiyorum. Sizlere yürekten güveniyorum. İnşallah sizlerle birlikte çok kısa sürede birçok şeyin üstesinde geleceğiz. Karşılıklı güven ve doğru iletişimin en büyük kazancını hiç şüphesiz ki geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz elde edecektir. En büyük arzumuz onların iyi bir insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.”