Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı Erol Ermiş MEB'de hızla yükselerek makamları 3er 5er atlayarak tımanan bazı isimleri hedef alan bir yazı kaleme aldı.

İşte O Yazı;

DUR DURAK BİLMEYEN YÜKSELME HIRSI

Bazılarını hiçbir makam kesmiyor artık Her gün bir makam yükselse olmaz demiyecek insanlar var. Dünyanın bütün makamlarını önüne serseniz daha fazla daha fazla isteyen bir zihniyetle karşı karşıyayız.

Allah'a şükürler olsun ki bugün, dün hayal bile edemeyeceğimiz yerlere geldik. Fiilî şükür, her gün daha çok çalışmak, başarılı olmak ve milletimize en güzel şekilde hizmet etmek olmalıdır. Anlaşılan bazılarına bu sözler bir anlam ifade etmiyor.

7 Haziranda biraz durulan, aslında fena halde tırsan makam avcıları hükümet kurulur kurulmaz yeniden saldırıya geçti. Fırsat bu fırsat diyerek işe yarayacak tüm kapıları aşındırıyorlar. Sanki bu mübarekler olmasa bütün işler tersine gider, dünya batar.

Ey kendini bulunmaz Hint kumaşı zannedenler, oturun oturduğunuz yerde. Önce bulunduğunuz yerin hakkını verin. Bırakın, binbir numara yaparak etkilediğiniz referanslar değil de işinizde gösterdiğiniz başarı sizi daha yukarılara taşısın.

Kadim medeniyet değerlerimizin yeniden inşası, zıplama tutkunlarıyla başarılamaz. Yeniden Büyük Türkiye, gözünü hırs bürümüş makam tapıcılarıyla kurulamaz. Bu tür insanlarla dünya mazlumlarının umudu olunamaz.

Az tamah çok ziyan getirir derler. Hırsın azı çok ziyan getirirse, çoğu başımıza kimbilir ne felaketler açar. Devleti yönetenlere duyurulur.'


Erol Ermiş

Eğitim Bir Sen İstanbul 3 Nolu Şube Başkanı