Bakanlığımızın 2023 Eğitim Vizyonunda Önemli Bir Yere Sahip Olan “Tasarım Ve Beceri Atölyeleri” Pilot Uygulaması İçin İlk İmzalar Atıldı.

Tasarım ve projelendirilmesi MEB İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı bünyesinde görevli mimarlar tarafından yapılan atölyelerin ilk pilot uygulaması Ankara Yapracık Bilge Kağan İlkokulu’nda hayata geçiyor.

İlk pilot uygulamaları Ankara ve İstanbul illerinde faaliyete geçecek olan tasarım ve beceri atölyelerinin, üç yıl içinde 81 ile yaygınlaştırılması planlanıyor.

Bu kapsamda, Ankara Yapracık Bilge Kağan İlkokulu’ndaki pilot uygulamayı gerçekleştirecek olan hayırsever Aker Proje A.Ş. ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında ilk protokoller imzalandı.

Bakan Yardımcısı Sn. Reha DENEMEÇ, 2023 Eğitim Vizyonu kapsamındaki tasarım ve beceri atölyelerine katkılarından dolayı Aker Proje Genel Müdürü Abdurrahman Karataş’a teşekkürlerini iletti.

Aker Proje Genel Müdürü Abdurrahman Karataş, 'Aker Proje olarak bugüne kadar Bakanlığımızın bir çok projesini başarıyla tamamladık. 2023 Eğitim Vizyonu kapsamındaki tasarım ve beceri atölyelerini  de üstlenmekten mutluluk duyuyoruz. Bakanlığımıza bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da her türlü katkıyı vermeye hazırız' dedi. 

Kaynak: MEB'in 'Tasarım Ve Beceri Atölyeleri'ne Aker Proje İmzası!