Ekonomi Bakanı Mehmet ŞİMŞEK'in öğretmenlerle ilgili olarak 'Öğretmenlerimizin konumunu güçlendirmeli, yeniden eğitilmeli ve performanslarını ölçmeliyiz. ' sözlerine Kam uSen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK'tan sert tepki geldi. 

Twitterdan yaptığı açıklamada Koncuk: 'Sn.Şimşek şimdi bu sözleriniz üzerine öğretmenler çıkıp dese ki'Mehmet Şimşek konuşma özürlüdür, yeniden eğitilmelidir.'Doğru olur mu?Olmaz!' diyerek sert tepki gösterdi. 

İşte KONCUK'un o tepki twetleri;

Mehmet Şimşek 'Öğretmenlerimizin konumunu güçlendirmeli, yeniden eğitilmeli ve performanslarını ölçmeliyiz. '

Söz söylemek bir sanattır, anlaşılan Sn Şimşek söz söylemek konusunda mahir değil, 'öğretmenleri yeniden eğitmek' hakaret değilse, nedir?

Söz söylemek bir sanattır, anlaşılan Sn Şimşek söz söylemek konusunda mahir değil, 'öğretmenleri yeniden eğitmek' hakaret değilse, nedir?

Bakın Sn Şimşek 'öğretmenlerin düzenli olarak hizmet içi eğitimden geçirilmesini' anlarız.'Yeniden eğitmek' ise açık hakarettir.Dikkat edin.

Sn.Şimşek şimdi bu sözleriniz üzerine öğretmenler çıkıp dese ki'Mehmet Şimşek konuşma özürlüdür, yeniden eğitilmelidir.'Doğru olur mu?Olmaz!

Bakın atalar ne demiş, 'Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı, söz ola ağulu aşı, bal ile kaymak ede bir söz.'Söz söylemek önemlidir.

Sn Şimşek'e öğretmenler olarak bir tavsiyemiz de, Bırakın herkes işini yapsın, öğretmenlerle ilgili konuları Milli Eğitim Bakanı konuşsun.

Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajanskamu Haber/ www.ajaskamu.net