Kızılay Genel Merkezi’ne Memur-Sen Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yapılan ziyarette takdim edilen yardım çeki ile afet bölgesindeki depremzedelerin ihtiyaçları karşılanacak.

Memur-Sen Konfederasyonu, geçtiğimiz hafta İran-Irak sınırında meydana gelen 7.3 büyüklüğündeki depremin yaralarını sarmak için 50 bin TL’lik yardımda bulundu. Memur-Sen heyetinin Kızılay Genel Merkezi’ni ziyaretinde takdim edilen yardım çeki ile sınır bölgesinde depremden etkilenen depremzedelerin ihtiyaçları karşılanacak.

Kızılay Genel Merkezi’ne yapılan ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Genel Başkan Yardımcıları, Günay Kaya, Mehmet Bayraktutar, Mehmet Emin Esen, Hacı Bayram Tonbul ve Levent Uslu’nun bulunduğu ziyarette Yalçın, Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’a 50 bin TL’lik yardım çekini takdim etti.

Yalçın, “Irak’ta meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan Rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz” dedi. Yalçın, Memur-Sen olarak bölge halkıyla omuz omuza duracaklarını ve gereken her türlü yardımda bulunmak için hazır olduklarını belirtti. Memur-Sen olarak bu tür konulara duyarlı olduklarını belirten Yalçın, emeğin yanında mazlumu ve mağduru da unutmadıklarını ve her zaman yardım için hazır olduklarını ifade etti.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık ise, depremzedeler için yardımda bulunan Memur-Sen’e hamiyetperverliklerinden ötürü teşekkür etti. Memur-Sen’in sadece bir emek örgütü olmadığını aynı zamanda bir yardım kuruluşu gibi nerede ihtiyaç sahibi varsa oraya yardım ettiğini ifade eden Kınık, deprem bölgesindeki son durum hakkında bilgi verdi.