Ziyarete Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir, Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Mustafa Şentürkoğlu, Bem Bir-Sen Şube Başkanı Süleyman Tartan, Sağlık-Sen Şube Başkanı İdris Güneş, Enerji-Bir-Sen Şube Başkanı Fahrettin Bozkaya, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Soner Özyavuz, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Şahin Mutlu ve Din Görevlileri Derneği Başkanı Mehmet Ali Tunç katıldı.
 
Ziyarette konuşan Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir, ‘’Öncelikle İlimize hoş geldiniz. Yeni vazifenizin güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyoruz. Diyanet camiamızın bizim için özel bir yeri vardır. Sivil toplum kuruluşları olarak bizler her türlü çalışmada sizlerle işbirliğine hazırız.’’ Dedi.
 
Memur-Sen heyetinin nazik ziyaretine teşekkür eden İl Müftüsü M. Lütfi Ketenci;
‘’Bizler de bütün birimler olarak Karaman'daki diyanet hizmetlerinin daha nitelikli bir şekilde ifa edilmesi ve sosyal alanda da ihtiyaç duyulan bütün hususlarla ilgili olarak üzerimize düşen ne varsa  ve de ne yapılması gerekiyorsa sizlerin de desteğiyle elimizden geleni yapacağız. Allah yardımcımız olsun” dedi.
 
 
Ziyaret, Özdemir’in Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan’ın eserlerini İl Müftüsü Ketenci’ye takdimi ile sona erdi.