Şanlıurfa Eğitim Bir Sen: Memur ve Hizmetlilerin Ötelenen Sorunlarının Çözüm Adresiyiz dedi. 


Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi, eğitim kurumlarında büyük fedakarlıklarla hizmet veren yardımcı hizmetli ve memur üyeleriyle yemekli bir toplantıda biraraya geldi. Açılış konuşmasını yapan Şube Başkanı İbrahim Coşkun; Eğitim Bir Sen'in Hakkın ve haklının yanında durma şiarının sadece hak arama mücadelesinden ibaret olmadığını, çalışanların sosyal ve özlük haklarında elde edilen kazanımlarının ötesinde, Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi olarak her zaman hizmetli, memur ve şeflerin yanlarında olduğunu dile getirdi.

Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şubesi olarak hizmetlisiyle, memuruyla,şefiyle, öğretmeniyle,müdürüyle ve tüm eğitim çalışanlarıyla birlikte büyük bir aile olduklarını ifade eden Coşkun, birimizin derdi hepimizin derdidir.

Sıkıntılarımız ve problemlerimiz aynı. Çünkü biz aynı çatı altında, aynı kaderi, aynı tasayı paylaşıyoruz.gayemiz amacımız insanlara hizmet etmektir.Sendika olarak hiç bir çalışan arkadaşımızın derdini sıkıntısını ötelemiyoruz.

Bunun göstergesi olarak sizlerle bugün aynı çatı altında burada bulunarak dertlerinizi sorunlarınızı ve çözüm önerilerinizi dinlemek tespit edilen sorunlarınıza çare üretmek için bir arada olduklarını ifade etti. Toplantıda, ek mesai ücreti, kırtasiye yardımı, Yatılık ve bursluluk sınavlarında ayrılan kontenjandan yararlanma, eşit işe eşit ücret konularında yaşanan mağduriyetler ve çözüm önerileri konuşuldu.(Haber Merkezi)

Şanlıurfa Kent

kamu haber, kamu ajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net