Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, toplu sözleşme görüşmelerinin bittiğini ancak memurun sorunlarının devam ettiğini söyleyerek, “Gelir vergisi oranlarında, gelir kalemlerinde, istihdam biçiminde, memur ve emeklinin geçiminde sorularımız var” dedi. Kimsenin memura, “aldığınızla yetinin” dememesi gerekTiğini belirten Yalçın, zamların memurun mutfağını yangın yerine çevirdiğini kaydetti.

 

DERDİMİZ MİLLETİMİZ
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen 1. Bölge Toplantısı Eğitim Programları’nın açılışına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, sendika olarak “anarşiyi” asla aralarına almadıklarını ifade eden Yalçın, “Kaldırımın taşıyla, esnafın camıyla, milletin arabasıyla hiçbir zaman sorunumuz olmadı. Bundan sonra asla olmayacak. Çünkü sendika olarak bizim mefkuremiz, iddiamız var. Bizim işimiz, derdimiz, kendi milletimiz” dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Eğitim Bir-Sen 1. Bölge Toplantısı Eğitim Programları’nın açılışına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, sendika olarak “anarşiyi” asla aralarına almadıklarını ifade eden Yalçın, “Kaldırımın taşıyla, esnafın camıyla, milletin arabasıyla hiçbir zaman sorunumuz olmadı. Bundan sonra asla olmayacak. Çünkü sendika olarak bizim mefkuremiz, iddiamız var. Bizim işimiz, derdimiz, kendimiz millet” dedi. “Sendikacılık yapıyoruz, kanarya sevenler derneği değiliz” diyen Yalçın, Memur-Sen’in kuruluşundan bu yana zorlu yollardan geçtiklerini, ancak mücadeleden asla vazgeçmediklerini söyledi.

 

“MASA SORUNLU BİTTİ”
Bugüne kadar çok yol kat ettiklerini bundan sonra aynı inanç ve kararlıkla yollarına devam edeceklerini dile getiren Yalçın, şöyle konuştu: “Toplu sözleşme masası bitmiş olabilir. Masa sorunlu bitti ama sorunlarımız bitmedi. Gelir vergisi oranlarında, gelir kalemlerinde, istihdam biçiminde, memur ve emeklinin geçiminde sorularımız var. Öyleyse gayretimizi sürdüreceğiz. Masa bitti diye sorun bitmedi. Eninde sonunda geçmişte nasıl haklarımızı aldıysak, mücadelemiz ve kararlılığımızla milli gelirden payımızı alacağız.” Kimsenin memura “aldığınızla yetinin” dememesi gerektiğini belirten Yalçın, zamların memurun mutfağını yangın yerine çevirdiğini kaydetti.

 

TOPLU SÖZLEŞME MASASI SORUNLU BİTTİ
Bugüne kadar çok yol kat ettiklerini, bundan sonra aynı inanç ve kararlıkla yollarına devam edeceklerini dile getiren Ali Yalçın, şöyle konuştu: “Toplu sözleşme masası bitmiş olabilir. Masa sorunlu bitti ama sorunlarımız bitmedi. Gelir vergisi oranlarında, gelir kalemlerinde, istihdam biçiminde, memur ve emeklinin geçiminde sorularımız var. Öyleyse gayretimizi sürdüreceğiz. Masa bitti diye sorun bitmedi. Eninde sonunda geçmişte nasıl haklarımızı aldıysak, mücadelemiz ve kararlılığımızla milli gelirden payımızı alacağız.”