Metin Memiş; Sonuna kadar yandaş sendika olmaya devam edeceğiz

Memur-Sen Genel Başkan Vekili ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş konfederasyonlarına ve sendikalarına yönelik yapılan “yandaş sendika” eleştirilerine cevap verdi. metin Memiş açıklamasında; “Bize ‘siz yandaş sendikasınız’ diyorlar. Milletin yanında olanların yanında olmak, mazlumlara umut olanların yanında olmak, darbecilere meydan okuyanların yanında olmak, yedi düvele meydan okuyanların yanında olmak yandaş olmaksa, böyle yandaşlığa can kurban. Sonuna kadar yandaş olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MEMUR-SEN ÜYELERİ KAHRAMANCA DİRENDİLER

Sağlık Sen Manisa Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Genel kurula Sağlık Sen Genel Başkanı Metin Memiş, AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mesut Öner ve çok sayıda sendika yöneticisi katıldı. Mevcut Başkanı Mustafa Irgatoğlu kongreye tek liste halinde katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını yapan Sağlık Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgatoğlu 5. Olağan kongresinin tarihi olarak 14 Temmuz’u bilerek seçtiklerini açıkladı. Irgatoğlu konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişiminde tüm vatandaşlar gibi Memur Sen üyelerinin de hainlere karşı kahramanca direndiğini belirtti.

YOLUMUZDAN SAPMADIK
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik yaptıkları konuşmada Memur Sen’in Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşu olduğunu vurguladılar. Sağlık Sen Genel Başkanı ve Memur Sen Başkan Vekili Metin Memiş konuşmasında Memur Sen kurucusu Akif İnan’ın “Çağı kurtarmanın eylemine soyunan bir sendikadır” sözünü hatırlatırken “Memur Sen teşkilatı ülkeyi yeniden inşa edecek erdemliler hareketinin oluşumudur. Bu erdemliler hareketi Allah’a hamdolsun kurulduğu günden bugüne yolundan sapmadan hedefine gitme noktasında ortak bir mücadele veriyor ve 1 milyon 10 bin üyesiyle birlikte bu ülkenin zor günlerden bu günlere gelmesinde en büyük katkıyı sağlayan sivil tolum örgütüdür.” dedi.