Ajanskamu.Net- Sınav Parası Alıp Sınavda Görev Almayan Milli Eğitim Müdürleri ve Şube müdürleri Tespit Edilmelidir.

MEB'in hafta sonu yaptığı Açık Lise, SRC, MTSK, ve MTSK Direksiyon Uygulama sınavı-E Sınav... gibi onlarca sınavı hafta sonları gerçekleştiriliyor. 

MEB'in bu sınavlarında sınav görevine 5 dk geç kalan öğretmenlere, idarecilere hemen soruşturma açıp 1 yıl ceza veren Milli Eğitim Yetkilileri,  bu sınav komisyonlarında görev alan ilçe müdürleri ve şube müdürleri her hafta sonu yapılan sınavlara kendilerini istisnasız olarak yazmaktadırlar. 

Ancak sınav komisyonlarının toplantı satlerinde hiç bir ilçe müdürü, şube müdürü toplantıya birçok yerde gelmediği gibi , çoğu ilçe müdürü ve şube müdürü sınav esnasında gündüz bir ara görünüp gitmektedir. Yada sınav yerine hiç uğramamaktadır.

Hatta bazı ilçelerde İlçe müdürleri şahsi işlerinde, düğün programlarında, milli eğitimin resmi aracıyla gittikleri ilçe dışındaki lüks restaurantlarda arkadaşlarıyla yemek yerken, bazıları da sınav günlerinde il dışında çocukları ve aileleri ile vakit geçirirken görünütülenebilmektedir. 

Bu Haram yiyen şebekenin bazıları da  MTSK sınav tarihlerini bile kendi şahsi işlerine göre ayarlatmakta, sınav günlerini değiştirtebilmektedir.  Buna itiraz eden MTSK kurslarının itirazlarını ise, dikkate dahi almamaktadırlar. 

Önümüzdeki günlerde bu şube müdürleri ve ilçe müdüürlerinin bazılarını, İl İl, İlçe İlçe, İsim İsim belgeleriyle birlikte sitemizden ifşa edeceğiz. 

Bu konuda öğretmen ve idarecilere acımazsız davranan, sabahın çok erken saatlerinde sınav komisyonlarını binalara diken MEB, niçin Şube müdürü ve ilçe müdürlerini denetlememektedir?

MEB'de sınavlara haketmediği halde kendilerini yazdırıp, görevlerini hakkıyla yapmayıp parasını her hafta cebine atan şebekenini üyesi onlarca şube müdürü ve ilçe milli eğitim müdürü bulunmaktadır. 

Haram yeme konusunda hiç bir hassasiyeti olmayan bu şebekeye,  MEB , derhal bir tedbir almalıdır.

Sınav görevlerini hakkıyla yerine getiren öğretmen ve idareciler gibi hakkını vererek ve hakederek sınav ücretlerini almalarını sağlamalıdır.

Birçok il ve ilçede hakkını vererek görev yapan birçok il, ilçe mlli eğitim müdürü ve şube müdürü  elbette bulunmaktadır. 

Haberimizin konusu, bu Milli Eğitim Müdürlerimiz kesinlikle değildir. 

MEB'e bu konuda CİMER üzerinden sürücü kurslarının, öğretmen ve idrecielerin yaptıkları şikayetler ihbar kabul edilmelidir. MEB bu şebeke ile ilgili derhal soruşturma başlatmalıdır.

Ajanskamu.Net/ Özel Haber

www.ajanskamu.net