Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün  Seminer Dönemi Etkinlikleri Öğretmenlerden Tam Not Aldı.

Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 21.Yüzyılın becerileri doğrultusunda hazırladığı; 45 seminer, 88 atölyeden “Kendini Geliştir Öğrenciyi Yetiştir” Mesleki ve Kişisel Gelişim Seminer programı başarıyla tamamlandı.

Yenilikçi ve yapılandırmacı bir anlayışla yola çıkan Tuzla Milli Eğitim 19 haziranda başlayarak 22 haziranda son bulan 4 günlük Mesleki Gelişim Seminer programı  eğitim camiasının ilgisini çekti.

Tuzla Milli Eğitim sahibi  olduğu Erasmus+ Karma Stratejik Ortaklıklar  “Our Work To Extract Ores” projesinin konularını da destekleyen programda; Okçuluk, Satranç, Mangala, Kodlama, Robotik, Stemplus yenilik atölyeleri, İnovasyon ve Yaratıcı Düşünceyi Uyaran Etkinlikler, Eğitimde Yeni Yaklaşımlar: GeleceğinSınıfını Tasarlamak, Yaratıcı Çocuk Yaratıcı Beyin, Eğitimde Sinema ve Film Yapımı, Duygusal Zeka ve Pozitif Psikoloji ve Akıl Oyunları vb. konularla öğretmenlere ışık tuttu.

Yoğun ilgi üzerine Eylül Ayı seminer seminer döneminde üçüncüsünün yapılması İlçe Milli Eğitimin gündemindedir.

Sayın Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU; “Öğretmenler ailenin deniz feneridir, bu seminer programının yıl boyunca yorulan Kıymetli Öğretmenlerimize hediye ettik. Bu yıl daha zengin içeriğiyle, öğretmenlerimiz branş bazlı programlarda; en son yenilikleri öğrenerek, atölye çalışmaları ile sanatsal,sosyal,mesleki ve kişisel gelişimlerine ciddi katkılar sağlayadı. Eğitmenlerimize, Öğretmenlerimize ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.” Dedi.

 

kamu haber, kamuajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net