Karanlık ellerin tetikçisi oda tv yaptığı çarpıtma haberle okul müdürünü ve çocuğunu hedef gösterdi.

İstanbul Tuzla'da bir ortaokulda görev yapan müdür yardımcısı A.Ş. gazeteci Ömer TURAN'ın Kadıköy'de polisle çatışan liseli öğrencilerele ilgili attığı bir twetin altına yazdığı cevabı düzmece bir haberle CHP mitingine katılanlara hakaret etmiş gibi gösteren ODA tv yaptığı yalan ve düzmece haberle devletin bir okulunun adını resmini vs verek müdür yardımcısı A. Ş. nin çocuğunun da resmini yayınlayarak servis etti.

Haberin ardından okulu arayan bazı CHP'liler okula ve müdür yardımcısı A.Ş'ye yönelik hakaret, küfür ve tehditlerde bulundular. 

 

ODA tv'nin hangi çevrelere hizmet ettiğini de açıkça gösteren bu provokasyon dolu haber üzerine,  Müdür yardımcısı A.Ş , haberi yapanlar, servis edenler ve tehditlerde bulunanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Olayla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunan A.Ş :' Kadıköy'de bir grup sözde liseli DHKPC ve HDP lilerin polise saldıran videosunu Twitter'dan Ömer Turan paylasmis. Bende samimi bir niyetle bu memleketin sahipsiz olmadığını 15 Temmuzda olduğu gibi canımız pahasına mevcut seçimle iş başında olan iktidarın arkasında oldugumu belirttim. Fakat Odatv ve sol medya benim yazımı Muharrem İnce' nin Kadıköy mitinginin resimlerine montaj yaparak sanki söylemlerinin chp seçmenlerine söylenmiş gibi haber yapıp algı oluşturarak. Bana ve aileme(çocuğumun resmini paylaşıp) linç girişimi başlatmıştır.' dedi. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Eğitim Bir Sen Tuzla yönetimi : 'Biz bu tehditlere ve karalama kampanyalarına pabuç bırakmayız, bu tür provokasyonlara gelmeyiz ve milletin asil evletlarını da kimseye kurban vermeyiz' dedi. 

Çangır açıklamasında : 'Karanlık ellerin tetikçi sitesi Oda tv nin tamamen düzmece bir haberle Evliya Çelebi ortaokulunda görev yapan Müdür Yardımcısı üyemiz  A. Ş’nin, polise saldıran terör yandaşlarına yönelik attığı bir tepki twetini CHP mitingine katılanlara küfür etmiş gibi Muharrem incenin miting fotoğrafı Altına ekleyip haber yaparak küçük yavrusunun resmiyle birlikte servis ederek yalan haberle hedef haline getiren, bunun üzerinden tehditler savuran oda tv ve haberi yapanlar ve tehdit edenler adalet önünde hesap verecektir.

15 temmuzda dik duruş sergileyen bu milletin evlatlarına tanklarla , uçaklarla diz çöktüremeyen alçak hainler ve onların karanlık yandaşları, yaptıkları düzmece haberlerle hedef yaparak boyun eğdireceklerini zannediyorlarsa yanılıyorlar. Asla diz çöktüremeyeceksiniz. Üyemiz A.Ş. asla yalnız değildir.

Gerekli hukuki işlemler başlatılmış olup, haberi yapanlar yayınlayanlar ve tehdit edenlerle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştur.' dedi. 

Ajanskamu-Net

Özel Haber