Sağlık meslek lisesi öğrencilerinin zorunlu yaz stajlarıyla ilgili yaşadığı sıkıntının Bakanlığın devreye girmesiyle çözüldüğünü dile getiren Genel Sekreter Sağlam, e-reçete konusunda başhekimleri uyararak, e-reçete yazmayan hekimlere yaptırım uygulanacağını kaydetti.

Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği'ne bağlı sağlık tesislerinin yöneticileri haziran ayı olağan toplantısını Genel Sekreter Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam başkanlığında yaptı. Toplantıda, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Özcan Öktem, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Hasan Bektaş ile Mali Hizmetler Başkanı Ahmet Kemiksizoğlu da hazır bulundu. Ramazan münasebetiyle iftar yaparak birlikte oruç açılırken Hendek Devlet Hastanesi Başhekimliğinden ayrılan Op. Dr. Celalettin Akyol'a iki yıla yakın verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, Genel Sekreter Sağlam tarafından hediye ve plaket takdim edildi.

Yeni göreve başlayan Uz. Dr. Sedat Aydm'a da başarı dileklerinde bulunan Genel Sekreter Sağlam 'Bulunduğumuz makamlarda daha önce başkaları vardı. Bizden sonrada buralarda başka arkadaşlarımız hizmet edecek. Buralar halka hizmet için adeta bir bayrak yarışının olduğu yerlerdir. İki yıldır Hendek'te başarılı çalışmalarda bulunan arkadaşımız Op. Dr. Celalettin Akyol'a teşekkür ediyor ve yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Bunu bir ayrılık veya veda olarak görmüyoruz. Aramıza yeni katılan Uz. Dr. Sedat Aydın'ın da devraldığı bayrağı daha ileriye taşıyacağından şüphemiz yok, başarılar diliyoruz.' diye konuştu.

Anayurt

kamu haber, kamuajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net