Ajanskamu.Net-

'Öğretmenlik Meslek Kanunu' mutlaka çıkarılmalı,eğitimciye/öğretmene şiddet konusuna kanun yoluyla çok ciddi yaptırım getirilmeli.

Aklıyla sorunu olanların,dengesi bozukların öğretmeni hedef almasının önüne geçilmeli,eli kalkanın anasından emdiği ağzından burnundan getirilmeli.

Üsküdar'da bir öğretmen, okulda tartıştığı kişi tarafından silahla yaralandı.

NE OLMUŞTU?

AES'in Dosyası Milli Eğitim Komisyonunda
Alınan bilgiye göre, Validei Atik Mahallesi Kartal Baba Caddesi'nde bulunan Atik Valide İmam Hatip Ortaokulu'nda görevli beden eğitimi öğretmeni A.A. ile bir öğrencinin yakını olduğu belirtilen kişi arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda, öğrenci yakını, silahla öğretmeni bacağından yaraladı.

Yaralı A.A, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğretmenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Okul ve çevresindeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, olay yerinden kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Okuldan çıkan öğrenciler, gazetecilere, 'Öğretmenimizle veli arasında arasında bağrışmalar vardı. Silah sesini duyunca biz korkup saklandık. O arada öğretmenimiz bacağından yaralanmıştı, çok korktuk.' diye konuştu.