Okçuluk Sporu; Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  ilçedeki okullarda yaygınlaştırılmakta ve Tuzla Belediyesi tarafından güçlü bir şekilde desteklenmektedir.

Turnuvaya Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu,  Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Özcan, Tuzla İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Tolga Demir ve  Tuzla’daki okul müdürleri katıldı.

Turnuvada konuşma yapan Tuzla ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU “Tuzla’da  Okçuluk Okulu ile  800 öğrencimize;  44 eğitmen ile 24 okulda okçuluk eğitimi verildi. Gelecek yıl Allah nasip ederse, Tuzla’da Okçuluk sporu daha çok yaygınlaşacaktır. Bu güzel tablonun arkasındaki güçlü desteği için Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya,  gösterdiği liderlikten dolayı Kaymakamımız Ali Rıza Çalışır’a teşekkür eder,  okul müdürleri ve eğitmenleri çalışmalarından dolayı tebrik ederim” dedi.

Toplu  resim çekilmesiyle başlayan turnuva iki gün sürecektir. İlk gününde ilkokul ve ortaokullar , ikinci gününde ise Liseler yarışacak olup, ödül töreni yarın  yapılacak.