İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü bu gün Çanakkale şehitleri ile ilgili program sonrası Başakşehir Kayaşehir Şeyh Şamil İmam Hatip Ortaokulu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette kendisine İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir de eşlik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Yelkenci Okul Müdürü Selehattin Duman'a ataması dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra okul ziyaretine başlandı. Yelkenci; Şeyh Şamil İho Müdürü eşliğinde sınıflarda öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerle sohbet eden Yelkenci hedef yoklaması yaptığı öğrencilerden ilginç cevaplar aldı. Dedektiflikten Aşçılığa geniş yelpazede iş hayali olan öğrenciler ile bilimsel hayata faydalar sağlamış müslüman bilim adamları hakkında kısa bir sohbet gerçekeleştirdi. Başakşehrir İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün de katıldığı ziyaret Okul Müdürü Selehattin Duman'ın Okul hakkında kısa bir bilgilendirmesi ile sürdü. 

Daha sonra öğretmenler ile buluşan Yelkenci onlarla bir süre hasbihal etti. Ardından okulda faaliyete hazır hale getirilen Akıl oyunları odasının, Bilişim ve Dil Laboratuvarının açılışını gerçekleştirdi. Eğitimin öncüsü olarak tüm personelle yakından ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürü Yelkenci; Fransa'nın eğitim uygulamaları ile ilgili gözlem ve deneyimlerini de paylaştı. Daha sonra hediye takdiminin ardından ziyaret programı tamamlanmış oldu.

Ajans Kamu - Özel Haber