Toplantıda toplu sözleşmeye ilişkin bir sunum gerçekleştiren Tonbul teşkilatlar ile fikir alışverişinde bulundu.

 

Memur-Sen Genel Başkanı Hacı Bayram Tonbul, Erzurum, Van, Kars ve Ağrı teşkilatlarının katıldığı bir istişare toplantısı gerçekleştirdi. Tonbul, toplantının ana gündemi olan toplu sözleşme hakkında geniş kapsamlı bilgiler verdi.

Tonbul, toplu sözleşme kazanımları hakkında İl başkanları, il yönetimleri ve işyeri temsilcilerine kapsamlı bir sunum gerçekleştirerek kazanımların önemine vurgu yaptı. Tonbul ayrıca toplu sözleşme ile ilgili bir sunum yaparak teşkilatlara bu konuda bilgiler verdi.

Tonbul, 4. Dönem Toplu Sözleşmesinin önemli kazanımlarla geride bırakıldığını hatıralatarak “Teşkilatlarımızın dirayeti bize verdikleri destek, masadaki kararlı duruşumuzla bu toplu sözleşmeden de yüz akıyla çıkmış olduk. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar göz önüne alınırsa aslında bu toplu sözleşmenin ne kadar başarılı olduğu anlaşılacaktır” dedi. Teşkilatlarının yoğun katılım gösterdiği toplantıda Tonbul, 4. Dönem toplu sözleşmede elde edilen kazanımların tüm hizmet kolu çalışanlarına ayrıntılarıyla anlatılması gerektiğini ve bu kapsamda teşkilatlara büyük görev düştüğünü belirterek, Memur-Sen gönüllülerine ve paydaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.