Türk Eğitim-Sen Genel Bakanı Talip Geylan, sosyal medya hesabından Hacı Bayram Veli Üniversitesi ile ilgili çeşitli iddiaları gündeme getirmişti. Geylan yapmış olduğu açıklamada; Üniversite'de bir enstitü sekreterinin bulunduğu görevin gereğini yerine getirmek yerine, bir sendikanın iş yeri temsilcisi gibi hareket ettiğini dile getirmiş ve Rektör Yusuf Tekin'i göreve davet etmişti. 

Ramazan Çakırcı'dan Teşekkür!

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, bugün sosyal medyadan yapmış olduğu açıklamada; Hacı Bayram Veli Üniversitesi'nde bahse konu olan kişinin Eğitim-Bir-Sen üyesi olduğunu ve başarılı bir sendikal çalışma yaptığını dile getirdi. Çakırcı yapmış olduğu açıklamada; iki kişi arasındaki özel WhatsApp yazışmasının paylaşılmasının ahlaki olmadığını dile getirdi.

İşte o açıklamalar:

@hacibayramedutr  ‘de üyemiz ve aynı zamanda fakülte sekreteri arkadaşımızın başarılı bir sendikal çalışma yapması atar-ergen efendi de karın ağrısı yapmış. Atar-ergenin bu durumu ya sendikal mevzuat cahilliği yada hasut bir ruh halinin aciz isyanıdır.

Asıl önemli husus iki kişi arasındaki özel WhatsApp yazışmasının kendilerini temsil eden genel başkan! tarafından ifşa edilmesinin hangi ahlaki anlayışın ürünü olduğudur. Malum yapının üyelerine çağırımdır özel yazışmalarınıza dikkat edin aynısı birgün sizinde başınıza gelebilir.

@hacibayramedutr ‘de başarılı sendikal çalışma yapan arkadaşımızı tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim. @EBSANKARA5