AJANSKAMU-ÖZEL HABER

Raporunuzun Anlamı Ne? Hastaneye Gitmeden Ücretsiz Uzman Doktordan Öğrenin.

Beykent Üniversitesi Tıp Fakütesinde Öğretim Üyesi Olan Prof. Dr. Nebahat BULUT Korona virüs nedeniyle hasta bakamadığı bugünlerde Vatandaşa Ücretsiz hizmet veriyor.

Nebahat BULUT hastaneye gidip sağlık raporu ve tahlil sonuçlarının ne anlama geldiğini merak eden hastalara raporları ve sonuşları kendisine göndermeleri halinde ücretsiz olarka bakıp cevap veriyor ve tedavi öneriyor.

Sosyal medya hesabında açıklama yapan Prof. Dr. Nebahat BULUT'un paylaşımı ise şöyle: 

Merhaba. Hasta bakamadığım bugünlerde meslektaşlarımın iş yükünü azaltmak üzere gönüllü RAPORUMUN ANLAMI NE? projesi başlatıyorum. Lütfen tetkik raporlarınız için hastanelere gitmeyin, bana gönderin, sonucunuzu anlaşılır şekilde açıklayayım.

Korona sebebi ile mi çalışamadığını merak edenler olmuş. Gayet sağlıklıyım. Çalıştığım özel hastane hasta sayısı azaldığı için birçok arkadaşımla birlikte beni de zorunlu ücretsiz izne gönderdi. Salgın afete dönüşürse, gönüllü anestezist olarak çalışmak üzere evdeyim.

dedi.

Ayrıca bulut sosyal medya hesabında kendisi gibi birçok doktorun tahlil ve tetkik sonuçlarına bakmak isteyen doktorların bilgilerini de https://twitter.com/BulutGulcuN hesabından paylaşıyor.