Yaptığı açıklamaları ve siyasi tavrı ile FETÖ'cülerin değirmenine sürekli su taşıyan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'na her defasında arka çıkan ,, Parti kongre davetinini ardındna Kılıçdaroğlu'na bir kez daha destek verdi. 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Parti olarak bu yürüyüşü Kılıçdaroğlu'nun demokratik bir tercihi olarak görüyoruz.' dedi. 

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklandığını anımsatan Karamollaoğlu, 'Elbette hukuk karşısında herkes eşittir. Herhangi bir suç işlenmişse hukuk kuralları içerisinde bunun hesabı sorulmalıdır. Bundan kimsenin şüphesi olamaz, olmamalıdır.' diye konuştu. 

Karamollaoğlu, ancak son dönemde yaşananların, hukuk ve ülke adına endişe yarattığını ifade ederek, 'Damatlar tartışması bunlardan biri. Günlerdir 'o damat niye alındı, bu damat niye bırakıldı?' tartışmasını yaşıyoruz. Asıl mesele damat, yeğen, dayı meselesi değildir. Ahmet'in alınması ya da Mehmet'in bırakılması da değildir. Adaletin nasıl tecelli ettiği ve edeceğidir.' değerlendirmesinde bulundu.

kamu haber, kamuajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net