Binlerce kişinin merakla bekledikleri Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesibakanlık tarafından erişime açılması bekleniyor. İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuç sorgulama işlemini TC kimlik numarası ile yapabilirsiniz. 2019 Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesi haberimizde. İŞKUR ile birlikte düzenlenen Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat listesinin 31 Ocak'ta açıklanacağı duyurulmuştu. Bakanlık son anda yeni bir açıklama yaptı ve sonuçların 2 Nisan 'da açıklanacağını duyurdu. 15 Ocak'ta mülakata girecek olan vatandaşların isimleri açıklanmıştı. Kura da ismi çıkanlar 22-30 Ocak tarihleri arasında Tüm Türkiye genelinde il sağlk müdürlüklerinde mülakata girdi. Şimdi mülakata girenler sonuçların erişime  açılmasını bekliyor. İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuçlarına dair gelişmeler ve isim listesi sorgulama ekranı haberimizde. 

SAĞLIK BAKANLIĞI'NDAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, '25 bine yakın stratejik personelin atamasının ilk adımı olarak ilan duyurusu yapıldı. 28 Şubat'ta noter huzurunda çekilişi yapılacak. Burada toplam bin 480 kişinin ataması yapılacak' dedi.

Sağlık Bakanlığı, 6 bin 409 işçi alımında sözlü sınav takvimini değiştirdi. Bakanlık, daha önce, sözlü sınavsonuçlarını 31 Ocak 2019'ta açıklayacaklarını duyurmuştu.

6 bin 409 işçi alımında takvim değişti. Sözlü sınav sonuçları da yeni takvime göre 2 Nisan 2019'da açıklanacağı belirtildi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMINDA SÜREÇ NASIL İŞLEDİ? 

Sağlık Bakanlığı personel alımı ilan metninde , kura çekiminin 15 Ocak günü yapılacağına yer verildi. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü 'nden alınan son bilgilere göre kura çekimi sonuçlarının 17 Ocak günü erişime açılacağına yer verildi.

17 Ocak tarihinde kura sonuçlarının açıklanmasının ardından 18-19 Ocak tarihlerinde adaylar , evraklarını İl Sağlık Müdürlüklerine elden teslim edecek. Daha sonra 21 Ocak günü mülakata gireceklerin listesi açıklanacak ve adaylar 22-30 Ocak arasında sözlü mülakata alınacak.

Hasta kabul görevlisi, güvenlik görevlisi,Ambulans şoförü , veri giriş personeli gibi farklı alanlarda Sağlık Bakanlığı'nda çalışacak adayların kura sonuçları İŞKUR resmi internet sitesiniden yayımlandı. Mülakata girmeye hak kazanan adaylar ise il sağlık müdürlüklerinden açıklanacak. Siz de başvuru yaptığınız ilin Sağlık Müdürlüğü internet sayfasını ziyaret edip yedek listelere göz atabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesi ne zaman açıklanacak?  İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuç sorgulama işlemi hakkında ki detaylar haberimizde. Sağlık Bakanlığı mülakat listesi 2019 sözlü sınavlara katılan vatandaşlar tarafından bekleniyordu. Mülakat sonuç listesinde adı olan vatandaşlar atanacak.  İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı için sözlü mülakat düzenlemişti. 22-30 Ocak tarihleri arasında sözlü mülakata girenler bakanlıktan yapılacak olan açıklamaya odaklanmıştı. Veri giriş personeli, ambulans şoförü , güvenlik görevlisi ve hasta kabul görevlisi gibi departmanlarda görevlendirilmek üzere bakanlık personel alımı yapacak. İşte Sağlık Bakanlığı mülakat sonuçları listesi ve İŞKUR Sağlık Bakanlığı personel alımı sözlü mülakat sonuç sorgulama işlemi ile ilgili detaylar haberimizde...

KAYNAK:KARAR.COM