SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 18-24 Mart Yaşlılar Haftası olması nedeniyle hastanede yatarak tedavi hizmeti alan yaşlı hastalar ziyaret  edildi Ziyaret esnasında hastalara karanfil dağıtılarak, sohbet edildi.

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Hüseyin Şaşkın“Her birey için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir. Bu aynı zamanda onlara duyulan bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Tüm büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımızla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyoruz” dedi.


Hastane servislerinde yatarak tedavi gören yaşlı hastalar, Yaşlılar Haftasını unutmayan Hastane Yönetimine anlamlı ve nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.