Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Müjdat Gezen sanat merkezini yakma girişiminden sonra müzmin muhalif ve uslanmaz sol medya ile beraber tribünlerinin amigosu Aylin Kotil , Müjdat Gezen'i savunma ve İslami camiaya saldırı yapmak adına İzmir şehidimiz Fethi SEKİN'in çocuklarını istismar edip kendine kalkan yapma adına aşağıdaki twiti attı .

Müjdat Gezen sanat merkezinin şehidimiz Fethi Sekin'in çocuklarını okuttuğunu iddia eden Aylin Kotil doğruları söylemiyor .

Şehidimiz Fethi Sekin'in kanı ve yetim çocukları üzerinden siyaset yapıyor .

Şehidimiz Fethi Sekin'in 3 yetim yavrusu kaldı .

Fethi Sekin'in çocuklarının İzmir'de eğitim masraflarını ömür boyu üstlenen kurumun affına sığınarak ismini yazmak zorundayız .

Bu konuda kesinlikle haber yapılmasını istemeyen ve istismar edilmesini istemeyen Bilfen Eğitim kurumlarının affına sığınarak ; Fethi Sekin'in çocuklarının ömür boyu eğitim masraflarının Bilfen Eğitim kurumları tarafından karşılandığını açıklıyoruz .

Fethi Sekin'in çocuklarını okuluna alan ve ömür boyu eğitim masraflarını karşılayan Bilfen Eğitim Kurumlarının şehitler üzerinden istismar yapılmaması için bugüne kadar tek açıklama yapmamasına karşın , Aylin Kotil'in Müjdat Gezen sanat merkezini savunma adına Fethi Sekin ve çocuklarını siyasi malzeme konusu yapması ve bunu zırh olarak kullanması ayıptır , şehidimize ve milletimize saygısızlıktır .

Bu haber vesilesiyle şehidimiz Fethi Sekin'i bir kez daha rahmetle anarken , çocuklarının eğitim masraflarını üstlenen ve bunu siyasi malzeme konusu yapmayan Bilfen Eğitim Kurumlarına teşekkür ediyoruz 

Kamudanhaber