Sendikalar o kadar politize olduki siyasete o kadar entegre oldularki asıl işlerini olan Sendikacılığı unutup Siyaset yapmaya başladılar  o kadarki Siyasetcileri bile geride bıraktılar .üye kaydetmek için gökteki yıldızları vaat etmekten çekinmiyorlar Toplu sözleşme masasında 0.5 tav olup yüzleri kızarmadan memurun karşısına çıkıp başarılarında bahsetmektedirler özellikle malum sen  verdigi sözleri yerine getiremediklerinden üyeleri karşısında ezilmektedirler .Milletvekili olmak için Sendikadaki konumlarını atlama taşı olarak kullanıyorlar

bişzde diyoruzki kardeşim Siyaset yapacaksanız partilere üye olun siyaset yapın  Sendikacılık yaparcaksanız adam gibi sendikacılık yapın. biri İkdidarın ve Bürokratın gölgesinde biride Türk milliyetciliğini ön planda tuttuğunu söyleyerek  Sendikacılık yapmaktadırlar.(marjinal gurupların savunucusu sendikalardan söz etmeye gerek görmüyorum) Bizim Türk milliyetçiliğimiz ve vatan severliğimiz sizin hayalinizin alamayacagı kadar büyük bu durum Türk Sendikacılığına hak arama noktasında zaafiyet oluşturduğunu düşünüyorum.

 


Udem hak sen olarak ülkümüz Türk devletinin milletiyle bölünmez bütünlüğüne inanmaktır

amacımız Üyelerinin sosyal ve maddi çıkarlarını gözetmektir

 


ikdidarı ve Siyaseti kullanarak yüksek oranda üye yaparak şu kadar bin üyemiz var diyenler bu üyelerin hormonlu olduğunuda bilmektedirler.

 


güç dengesi degişince  bunların Ne üyesi  nede sendikacılığı kalacaktır. biz Konfederasyon olarak gücünü üyesinden alan Sendikayız   sendikacılığın bu kadar kirletildigi zamanda Dik durup düz yürüyerek etik sendikacılık yapmaktayız.

 


biz hiç bir zaman digerleri gibi Üyelerine unvan makam vaat ederek hatta üstü kapalı tehdit ederek üye yapmıyoruz biz gücümüzü Siyasetten degil üyesinden alan Sendikayız.

 


bu vesile ile Tüm memurlarımızı Hak Sen e üye olmaya davet ediyor ve  HAKKINI ARAMAMAK HAKKA YAPILAN EN BÜYÜK HAKSIZLIKTIR.  diyoruz

 


Abdullah peker

Ulaştırma ve Demir yolu çalışanları Sendikacı

Genel başkanı