Kamu Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK'un Hayır oyu vereceğini açıklamasının ardından ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Şuayip Özcan'ın Türk Eğitim Sen Genel Başkanı olduğu 2002 yılında yapılan  Kamu Sen' Genel Başkan Seçimlerinde MHP'nin desteklediği Bircan Akyıldız'a karşı Resul AKAY'ı destekleme kararı aldığı için Türk Eğitim Sen Genel Başkanlığından olan ve ardından yerine İsmail kONCUK'un TÜrk Eğitim Sen Genel Başkanı  olduğu dönemde Koncuk, Şuayip ÖZCAN'a karşı MHP yönetimini yanında yer almıştı.

Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK'un  Referandumda 'HAYIR' oyu kullanacağını açıklamasının ardından sendika binasının iki kez basılması ve MHP'li muhaliflerin Koncuk'a destek olmaları sonrası Türk Eğitim Sen Genel Başkanı iken görevinden ayrılmak zorunda bırakılan Şuayip ÖZCAN'dan Koncuk'a gönderme geldi. 

Kendisinin de vakti zamanında üst yönetim tarafından yalnız bırakıldığı ve dış müdahale ile seçimi kaybettiği iddiaları konuşulan Şuayip Özcan, geçmişte yaşadıklarından hareketle Koncuk'a göndermede bulundu.

Şuayip ÖZCAN
' Vefasızlığı bir semt sananlar ve yola birlikte çıktığı arkadaşını yolda bulduğuna tercih edenler, bir gün gelir kendilerini de hatırlanmayan ve satılan olarak bulurlar' dedi.

ÖZCAN :'Allah'ın adaleti gecikebilir ama mutlaka tecelli eder.' diyerek takipçilerinin yorumlarına cevap verdi. 

İşte  o paylaşım