MEB'de şube mdüürlüğü sınavına girip 70 üzerinde puan alıp atama bekleyenlerle ilgili yılan hikayesine dönen süreçle ilgili flaş gelişme yaşandı .

 Ajans Kamu Kamuajans , Kamudan Haber ajanskamu Haber Yeni Rota Memurlar net Haber Kamudan Haber Kamu Ajans Ajans Kamu Meb Personel Kamu personeli gibi web sitelerinn de Ajanskamu.com'u kaynak göstererrek verdiği haberle ilgili ayrıntılar şöyle;

MEB 70 ve üzeirnde puan alan Şube mdürülüğü sınavını kazanmış kişilerden şube mdürlüklerine atama yapacak. 

Halihazırda mevcut kadrolarda birçok açık bulunuyorken bir de 15 temmuz sonrası yaşanan memurluktan ihraçlarla oluşan  açığı kapatmak için MEB şube müdürlüğü sınavına girmiş ve 70 ve üzerinde puan almış olanlardan atama yaparak il ve ilçe milli eğitimlerdeki şube müdürü açığınıkapatacak. 

Mevcut duumda birçok il ve ilçede şube mdüürlükleri vekaleten görevlendirmelerle yürütülüyordu. 

Sürecin bu kadar uzamasındaki temel neden ise Şube Müdürlüğü sınavları ve atamların iptali için Türk Eğitim Sen'in açtığı dava olmuştu.

Şube mdürü atamalrıyla ilgili gelişmeleri Ajanskamu farkıyla sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 

Bu yazının tüm hakları ajanskamu.net'e aittir. 'www.ajanskamu.net' biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©

Ajanskamu/www.ajanskamu.net

Özel Haber