Ajanskamu-Özel Haber 

Birkaç yıl önce tasfiye edilsin denilen ilksan şimdilerde tavsiye ediliyor. Hem de Eğitim Bir Senli şube başkanları tarafından.

İLKSAN Genel Müdürlüğü’nün İstanbul  Beyoğlu'nda bulunan Konukevinin Açılış Törenine katıldılar. Konukevinin açılışı Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip GEYLAN tarafından yapıldı.

Açılışa , yıllarca İlksan’a muhalefet eden, 'tasfiye edilsin, kapatılsın', diyen  Eğitim Bir Sen'in Şube Başkanları Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ ve 6 Nolu Şube Başkanı İdris ŞEKERCİ de katıldı.

EBS'nin tavrı henüz netleşmemişe benziyor ki: şube başkanları programa katıldılar ama kenarda durdular.Yıllarca İLKSAN'a muhalefet eden, İLKSAN Kapatılsın, Üyelik zorunlu olmasın demeçleri vererek onlarca eleştirilerde bulunan Eğitim Bir Sen'in  Şube Başkanlarının kurdela kesimi esnasında fotoğraf karesine girmemeye özen göstermesi ve açılış esnasında kenarda durmaları ise dikaktlerden kaçmadı.

EBS İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı  Talat YAVUZ ve KArtal İlçe Temsilcisi 1 ay önce de İlksan Kartal Konukevi'nin açılışında görülmüşlerdi.  

İLKSAN İSTANBUL/TAKSİM KONUKEVİ EĞİTİMCİLERİN HİZMETİNE AÇILDI

2019 yılında tadilatı tamamlanan, Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi No:34 Beyoğlu/İSTANBUL adresinde bulunan 31 oda, 80 yatak kapasiteli İLKSAN Taksim Konukevinin Açılış Töreni Beşiktaş Kaymakamı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü, Eğitim Sendikalarının Temsilcileri, İLKSAN İl ve İlçe Temsilcileri, Okul Müdürleri ve diğer misafirlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Oda (+) kahvaltı konsepti ile misafirlere kesintisiz hizmet vermek için faaliyetine başlayan Taksim Konukevi odalarında 24 saat sıcak su, saç kurutma makinası, odalarda ücretsiz emanet kasa, mini buzdolabı, Led TV, merkezi ısıtma ve soğutma üniteleri ile ücretsiz kablolu ve kablosuz internet hizmeti vermektedir.

Konukevi fiyat listesi şöyle:

www.ajanskamu.net