Tuzla Halk Eğitim Merkezi bölgede yayın yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltılı basın toplantısında, Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır ve müdür yardımcıları yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıda Tuzla Halk Eğitim Merkezi’nin projelerini tanıtan Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de unutmayarak basın mensuplarının bu gününü kutladı.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Metin Çangır , “ Erasmus+KA2 Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Projesi” ve “Erasmus+KA201 Karma Strateji Ortaklıklar Projesi “ adında iki adet kabul edilen Uluslararası projeleri olduğunu belirterek, “ Erasmus+KA2 Yetişkin Eğitimi Stratejik Ortaklıklar Projesi’nde Yunanistan, İsveç, Slovenya ve Polonya’daki STK ve yerel yönetimler ile işbirliği içinde çalışıyoruz. Bu projede ortak ülkelerde bulunan mülteci ve göçmenlerin topluma ve sosyal yaşama entegre olmayı amaçlıyoruz.' dedi.

Basın mensupları ise 'Tek Rakibniz Hava Yolları' Esprileri yaptı.  

Erasmus+ KA201 Karma Strateji Ortaklıklar Projesi’nin Ulusal Kalkınma Ajansı tarafından finanse edildiğini ifade eden Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, “ Projede Romanya Makedonya, Polonya, RAM, ve Tuzla HEM işbirliği içerisindeyiz” dedi.

Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, projelerine desteklerinden dolayı Tuzla Kaymakamı Ali Rıza Çalışır, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve basın mensuplarına teşekkür etti.

Tuzla Halk Eğitim Merkezi Müdürü Metin Çangır, proje tanıtımının ardından bölgede yayın yapan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, basın mensuplarına nostaljik radyo hediye etti.