TRT'nini büyük beğeni toplayan Kur'an Yarışması Finalinde sonuçlar belli oldu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sürpriz bir şekilde TRT'de düzenlenen Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın ödül törenine katıldı.

Yayına başladığı günden itibaren tartışmaların da hedefinde olan Yarışma programında jüri üyeleri de ilginç tespitlerde bulundu.

Cumhrubaşkanı ERDOĞAN'ın katıldığı yarışmanın ödül töreninde Cumhurbaşkan ıErdoğan Eleştirelere kulak asmaya gerke yok diye son noktayı koydu. 

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında finale gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Cumhurbaşkanlığı Külliye’sinde gerçekleştirildi.

TRT'nin verdiği altın ödülleri haricinde Cumhurbaşkanı Erdoğan da yarışmacılara ödül mahiyetinde Karahisari'nin Kur'an-ı Kerim'ini hediye etti.

Ödülleri verirken kısa bir açıklma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları ifade etti:

'ALIŞILMIŞIN DIŞINDA BİR PROGRAM'

'Bizleri ramazan süresince mutlu eden hafız kardeşlerim sizleri kutluyorum. Burada 8 kardeşimiz mevcut ancak bunların haricinde olan kardeşlerimi de kutluyorum. Alışılmışın dışında farklı bir program TRT- Diyanet ortaklığı ile hayata geçmiş durumda.

 

'ELEŞTİRİLERE KULAK ASMAYA GEREK YOK'

Birileri kendi çaplarında eleştiriler yapmış olabilir. Bunlara kulak asmaya gerek yok. Biz ne yaptığımıza bakalım. Bu yarışmanın içeriside neler mevcut buna bakalım. Hele hele bu bir Kur'an-ı Kerim'in okunması olduktan sonra bizim için akan sular durur.'

Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu tarz uygulamaların artarak her sene devam etmesi temennisinde bulundu. 

kamu haber, kamuajans, Kamudan haberleri ve gelişmeleri  Ajanskamu farkıyla aktarmaya devam edeceğiz.

Ajans kamu Haber/ www.ajaskamu.net