Ülkemizde faaliyetlerine aralıksız sürdüren ve öncü sağlık kuruluşları arasında yer alan Türk Kızılayı açık pozisyonlar için memur alımlarınaa devam ediyor. Türk Kızılayı memur alımlarını resmi kariyer, iş ilanları sitesi aracılığı ile duyurdu.

Türk Kızılay tarafından kamuoyuna duyurulan ilanlarda çok sayıda memur ve personel alımı yapıldığı görülmektedir.

Ülkemizde faaliyetlerine aralıksız devam eden ve öncü sağlık kuruluşları arasında yer alan Türk Kızılayı açık pozisyonlar için memur alımları yapmaya devam ediyor. Türk Kızılayı memur alımlarını resmi kariyer, iş ilanları sitesi aracılığı ile duyurdu.

Türk Kızılay tarafından hazırlanan ve kamuoyuna duyurulan ilanlar için çok sayıda memur ve personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki Türk Kızılayı hangi pozisyonlar için ne kadar personel alımı yapıyor. İşte detaylar!

DETAYLAR BELLİ OLDU

Türk Kızılayı 3 farklı pozisyonda, çok sayıda personel alacağını duyurdu.

POZİSYONLAR VE İLLER

Türk Kızılayı 3 farklı pozisyon için Türkiye geneli farklı illerde memur alımı yapıyor.

Yayımlanan ilanlara göre; hangi pozisyonlar için memur alımı yapıyor.

Kabul ve Barınma ile Geri Gönderme Merkezleri İşletimi Birimi Birim Yöneticisi (BYGÖÇ), Tercüman ve Toplum Merkezi Yöneticisi

İstanbul ( Avrupa ), Ankara ve İzmir başta olmak üzere, Adana , Mersin, Şanlıurfa ve Kilis illeri için Türk Kızılayı çok sayıda memur alımı yapıyor. Peki başvurular nasıl yapılır.

BAŞVURULAR NASIL OLACAK

Türk Kızılayı farklı pozisyonlarI için yapılacak olan memur personel alımına ilişkin, aşağıdaki linki takip edecek olan adaylar aranan pozisyonları ve niteliklerin ne olduğu hakkında bilgi alarak müracaatlarını da gerçekleştirebilirler.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ