Ziyarette Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Şube Başkanları ve Yönetim Kurulları hazır bulundu.

Ziyarette önce Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK ve yönetim kurulu ile Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilciliğine bağlı Şube Başkanları ve Yönetim Kurulları kısaca kendilerini tanıttılar.

Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet KARABEKİR ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Kamuda yaşanan sıkıntılarla ilgili Şube Başkanları bilgilendirmede bulundular.

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK, Türkiye Kamu-Sen’in yaşanan haksızlıkların ve adaletsizliklerin karşısında nasıl dimdik duruyorsa Milliyetçi Hareket Partisi’nin de öyle durduğunu ve durmaya devam edeceğini söyledi. Her türlü haksızlığın karşısında olduklarını ve her zaman Türkiye Kamu-Sen’e destek olacaklarını belirtti.

Samimi bir sohbet sonrası Türkiye Kamu-Sen Kütahya İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Kütahya Şube Başkanı Mehmet KARABEKİR tarafından MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Gökhan TOMRUK’a günün hatırası olarak Türkiye Kamu-Sen çini tabağı hediye edildi ve hatıra fotoğrafı çektirilerek ziyaret sona erdi.

 

Türk Eğitim-Sen Kütahya Şubesi

Dış İlişkiler ve Basın Sekreterliği