Hastane Yönetimi ve Hasta Yakınları Toplantı Yapıyorlar

Hastalara sunulan sağlık hizmetinin ne durumda olduğunu tespit etmek, Hasta ve yakınlarının öneri görüşlerini dinlemek, gerekli iyileştirmeleri yapmak amacıyla, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş’ in gelmesinden sonra başlattığı ve önemle üstünde durduğu toplantılar, diğer sağlık kuruluşlarına da iletişim konusunda örnek teşkil ediyor.

Amaç Hizmet Kalitesini Artırmak

Gerçekleştirilen bu toplantılar sayesinde Hastane Yönetimi, hastaneden hizmet alan hasta ve yakınlarının öneri ve görüşlerini değerlendirerek hizmet kalitesini arttırmayı planlıyor. Aynı zamanda hasta yakınlarının Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde memnun kaldığı uygulamalardan da konuşulduğu toplantıların bu hafta 50. si Anestezi ve Reanimasyon servisinde yatan hasta yakınları ile gerçekleştirildi.

Hasta Yakınları Örnek Uygulamadan Memnunlar

Toplantıda hasta refakatçileri ve yakınları, böylesine güzel bir uygulamadan ve samimi bir ortamda öneri görüş memnuniyetlerini Hastane Yönetimine iletme şansı bulduklarından dolayı memnun olduklarını, uygulamanın diğer sağlık kuruluşlarına da örnek olması gerektiğini ifade ettiler.

Hastane Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş toplantıya katılımlarında ve öneri görüşlerini iletmelerinden dolayı hasta yakınlarına teşekkürlerini ifade etti.