UNUTMAK YOK OLMAKTIR!
Son 15 yılda, Türkiye Kamu Sen'in vatansever, fedakar, cefakar üyelerine 3. sınıf vatandaş muamelesi yapıldığını unutmadık.

Tüm mevzuatın yandaşları korumak üzerine bina edildiğini, Türkiye Kamu Sen üyesi tüm yöneticileri, okulda, hastanede, postanede, vb tüm kamu kurum ve kuruluşlarında, elemek için her türlü kirli operasyonun yapıldığını unutmadık.

Aldığımız tüm olumlu yargı kararlarını yok hükmünde saydıklarını, hukuku guguk yaptıklarını unutmadık.Kapalı kapılar ardında, kirli pazarlıklar yapılarak, mülakat komisyonu üyelerine önceden hesaplanmış, puanlanmış hazır listeler verildiğini, buna uymayacağını söyleme cesaretini gösterebilen, çok az sayıdaki komisyon üyelerinin tehdit edilerek, üyelikten istifaya zorlandığını unutmadık.

Basit bir idari talepte bulunan, Türkiye Kamu Sen üyelerine, önce sendikanı değiştir, diyerek istifaya zorlayan vekil, müdür ve bürokratları unutmadık.Eşiyle, çocuğuyla tehdit ederek, Türkiye Kamu Sen üyelerini istifaya zorlayan alçak idarecileri, sözde sendikacı müsveddelerini unutmadık.

Kamuda her alanda önleri açılan, paralel çetelere yol veren, tüm kamuyu ve kamu çalışanlarını, bunların, olmayan vicdanına terk edenleri unutmadık.Stajyer öğretmen ve memurları stajyerliğiniz kalkmaz, ya bizi tercih edersiniz, ya da kamuda tutunamazsınız, diyerek, istemedikleri kirli sendikamsı yapıya, üye olmaya zorlayanları, bu insanlık dışı manzarayı önlemek bir yana, zevkle seyredenleri unutmadık.

Öğretmenliği, Cumhuriyet Tarihinde ilk defa, mülakatla girilebilen bir meslek haline getirenleri unutmadık.UNUTMAK YOK OLMAKTIR.