Memur-Sen Genel Başkan yardımcısı Levent Uslu 'Sivil Dayanışma Platformu'nun Siirt ve Batman halk buluşmaları programlarına katıldı. Programlara  Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Memur-Sen İl Temsilcileri ile bağlı sendikaların şube başkanları katıldı. Programların moderatörlüğünü Mehmet Şahin yaptı.

Programlarda konuşan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Önümüzdeki süreç, “emri bil maruf, nehyi anil münker”in artacağı bir süreç olacak. Her alanda, her platformda, her bölgede irademize sahip çıkacağız. Çünkü biz, daha adaletli, daha hakkaniyetli bir dünya istiyoruz. Emeğin değerinin bilindiği, çalışanların sevindiği bir sistem olsun diyoruz' dedi.uslustk1'Güçlü Türkiye’nin öznesi, güçlü memur ve güçlü çalışanlardır' diyen Uslu, 'Gelin, “Evet” diyelim, istikrarı sağlayalım emekçilerin yüzünü güldürelim. Koalisyon dönemlerinde ezilen işçi, üzülen memur, kaybeden Türkiye oluyordu. İstikrar dönemlerinde ise güçlü işçi, güçlü memur daha müreffeh bir Türkiye görüyoruz. Biz, koalisyon pazarlıklarıyla çalışanımızın cebi boşalmasın diyoruz. İstikrarla gelen büyümeden, çalışan kazansın, daha güçlü Türkiye’nin de önü açılsın diyoruz. 'Bir Çiçekle Bahar Olmaz Ama.. Her Bahar Bir Çiçekle Başlar' diyen Erbakan hocamız gibi, sizler de bir Evet’le güçlü Türkiye yolculuğunu başlatabilirsiniz. Bir “Evet”, zalimin zulmünü durdurmak için sorumluluktur, bir “Evet”, mazlumun yanında saf tutmaktır, bir “Evet”, daha adaletli bir dünyanın öznesi olmaktır, bir “Evet”, ekmeğin büyümesine, emeğin değerlenmesine vesiledir. Gelin, “Evet”le Türkiye’nin baharını başlatalım' şeklinde konuştu.uslustk2uslustk3Uslu'dan Ziyaretler

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Selim Köroğlu, Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Muharrem Kılıç, Dr. Mustafa Dağcı, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Valisi Ahmet Deniz, Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz'ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.