Buradan bir başarı hikâyesi çıkmaz, buradan istikrarsızlık, tatsızlık, koalisyon tartışmaları, kurulamayan hükümetler ve tekrar eden seçimler çıkar. Böyle bir zeminde yatırım olmaz, ülke istikrar bulmaz ve böyle bir zeminde mutfağımıza alnımızın terinin karşılığı gelmez. 16 Nisan’da bu istikrarsızlık sistemini sonlandırmak, alınterimizin ve emeğimizin hakkını alabilmek için ‘Evet’ diyeceğiz' dedi.

 

bilceikyalcinMemur-Sen Konfederasyonu tarafından 1 milyon 111 bin 111 üye hedefiyle ülke genelinde başlatılan “Memur-Sen’e Davet, Tercih Evet” programı Bilecik’te gerçekleştirildi. Programa Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Memur-Sen Bilecik il Temsilcisi Ahmet Selöz, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların şube başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Yalçın, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin tek sorununun istikrar olduğunu ve bu gerçekleşmediği için alınan kazanımların bir çırpıda kaybedildiğini söyledi.yalcinbilecik3yalcinbilecik2Ülkenin Tek Sorunu İstikrarsızlık

Türkiye'nin yakaladığı istikrarla kazanımların üzerine koyacağını vurgulayan Yalçın, ''İstikrarla üzerine koyduğumuz yanımıza kalacak. Bu ülkenin sorunu istikrarsızlık. Osmanlı 600 yıldan fazla üç kıta da cihan devleti olarak hüküm sürdü ve yöneten sayısı 40'ı bulmadı. Amerika 229 yıllık bir hikâye 45. Başkanı görevde, Türkiye 93 yılda 65 hükümet gördü, bir buçuk yılda bir hükümet. Buradan bir hikâye, bir başarı çıkmaz, buradan istikrarsızlık, tatsızlık, koalisyon tartışmaları, kurulamayan hükümetler ve tekrar eden seçimler çıkar. Böyle bir zeminde yatırım olmaz, ülke istikrar bulmaz ve böyle bir zeminde mutfağımıza alnımızın terinin karşılığı gelmez' ifadelerini kullandı.

yalcinbilecik1yalcinbilecik5Türkiye İstikrarla Ayağa Kalkacak

Dünya Bankası verilerine göre kişi başına düşen gayri safi milli hasılanın Güney Kore'de 27 bin dolar, İspanya'da 26 bin dolar, Japonya'da 35 bin dolar olduğunu aktaran Yalçın sözlerini şu şekilde sürdürdü: 'Türkiye'nin son 14 yıllık dönem içerisinde kaydettiği mesafe ile 11 bin dolar. Bunların bizden ne farkı var, bunların bizden ne üstünlüğü var? Sorun istikrar. Onun için Almanya hopluyor, Hollanda hopluyor, İsviçre tepiniyor. Çünkü istikrar yakalandığı zaman Türkiye ilerleme kaydederse onların oda konforu da, kafa konforu da bozulur. Türkiye ayağa kalktığında sadece Türkiye ayağa kalkmıyor. Orta Doğu, Kafkaslar, Balkanlar ve Türkiye Cumhuriyetleri de bundan haz alıyor, cesaret buluyor.''

selozSelöz: Türkiye Kazanırsa, Mazlum Coğrafyalar da Kazanır

Memur-Sen Bilecik il Temsilcisi Ahmet Selöz, Memur-Sen olarak gerektiği zaman sorumluluk almasını bildiklerinin altını çizdi. 16 Nisan’a doğru önemli bir dönemece girileceğini kaydeden Selöz, “Bu süreçte de sorumluluk aldık, aksi düşünülemezdi. Alanlarda yeniden büyük Türkiye’nin kuruluş iradesi için çalışıyoruz. Türkiye kazanırsa tüm mazlum coğrafyalar da kazanır, dirilişi olur” dedi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık ise Memur-Sen’in üstlendiği rolü önemsediklerini belirterek Memur-Sen teşkilatlarına teşekkürlerini iletti.

Program tablo takdimi ve aile fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yalçın Bilecik’te Yeni Hizmet Binasının Açılışını Gerçekleştirdi.bilecikacilisBilecik’te yeni hizmet binasının açılışını da gerçekleştiren Yalçın, binanın hayırlara vesile olmasını temenni etti.yalcinbilecik6Yalçın daha sonra Bursa'da Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 9.Bölge Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasının 2.'si Hendek Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Recep Karayel'e ödülünü takdim etti.