Özdemir mesajında;

“Kadim değerlerin beşiği, şehadet ve memleket sevdasıyla yürekleri atan insanların toprağı Karamanımıza bir gün arayla gelen iki şehidimiz yine yüreklerimizi dağladı. Şehadete doğan Ömer Doğan ve kalbimizi kızılca kıyamete çeviren Mehmet Kızılca kardeşlerimiz Hakka yürüdüler.  Şehadetleri makbul, mekânları cennet, makamları ali olsun. Allah bu iki şehidimizin ve diğer şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına ve milletimize sabrı cemil ihsan eylesin, yaralılarımıza da acil şifalar ihsan etsin. Onlar bu vatan için canlarını verdiler, canlarını cennet karşılığında Allah’a verdiler ve sonsuza değin dipdiri kalmak üzere ebedi âleme yüz akıyla göçtüler. Rabbim bizlere sabırlar versin ve  imtihanı kazananlardan olmamızı nasip eylesin.

Bu alçak saldırılara karşı ne söylesek içimizdeki hıncı gideremeyiz, ocaklara düşen ateşi söndüremeyiz. Ama BİZ olma ve BİR olma hassasiyetimizi hedef alan terörizm, emperyal küresel güçler ve onların yerli işbirlikçilerine inat basireti hakim kılacağız, ferasetli davranacağız, akl-ı selim ve ortak akılla hareket edeceğiz. Türkiye’nin, büyük dirilişini engellemek isteyen terör, terör örgütleri, işbirlikçileri, azmettiricileri ve destekçileriyle birlikte mücadele edeceğiz. Bize düşen, birliğimizi korumaktır. Bize düşen, bizi durdurmak isteyenlere karşı tek yürek olmaktır. İnsanlarımız ve insanlık için, huzur, refah, birlik, beraberlik ve kardeşliğimize kast edenleri birlikte alt edeceğiz.

Doğrudan doğruya ülkemizi, birliğimizi, kardeşliğimizi hedef alanlara inat birlikte hareket edeceğiz, terörü birlikte bitireceğiz, birlikte yeneceğiz. Allah’ın izni, milletimizin inayetiyle kirli oyunları bozacağız.

Büyük Memur-Sen ailesi olarak bir kez daha şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, terörü şiddetle lanetliyoruz.” Dedi.