Süper Ligde sezonun bitmesine dört hafta kala şampiyonluk ve düşme yarışı iyice kızışırken, spor basınında en çok konuşulan futbolcu, teknik adam ve başkanlar belli oldu. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından yazılı basını kapsayan “Süper Lig Haber Raporu”na göre, geçtiğimiz ay hakkında en fazla haber çıkan futbolcu Beşiktaş’ın genç yıldızı Anderson Talisca olurken, ikinci sırada ise Fenerbahçe’nin başarılı kanat oyuncusu Jeremain Lens yer aldı. Hakkında en fazla haber çıkan üçüncü futbolcu ise Galatasaray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder oldu.

Şenol Güneş zirvede Advocaat düşüşte …

Yayınlanan rapora göre, teknik direktörler arasında ilk sırayı Beşiktaş’ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş alırken, ikinci sıraya ise Galatasaray’ın başına geçtiği günden beri  tartışılan Igor Tudor yerleşti. Trabzonspor’un başında bulunan teknik direktör Ersun Yanal listenin üçüncü sırasında bulunurken, son günlerde Hollanda Milli Takımı ile anlaştığı haberleri ile gündemde olan Fenerbahçe’nin teknik direktörü Dick Advocaat ise dördüncü sıraya geriledi.

 Dursun Özbek yine en çok konuşulan başkan …

Aynı araştırmaya göre, geçen ay en çok konuşulan başkan eleştirilerin hedefi olan Galatasaray başkanı Dursun Özbek olurken, listenin ikinci sırasında yaptığı ve söylediği her şey olay olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yer aldı. Üçüncü sırayı yaptığı açıklamalar ile öne çıkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman alırken,  Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın ise listede dördüncü sırada olduğu belirlendi.