Tuzla’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden baba ile 8 yaşındaki oğlu Pendik’te son yolculuklarına uğurlandı.

Tuzla Tepeören’de Formula 1 yolunda dün saat 14.45 sıralarında iddiaya göre, Hyundai markalı 34 BJC 515 plakalı otomobilin sürücüsü Faruk Türk, ışıklarda dönüş almak için direksiyonunu kırdı. Ali Çığlı yönetimindeki Honda markalı 41 AIF 446 plakalı otomobil, yolda dönüş alan otomobile hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki aracın sürücüsü Faruk Türk ve Ali Çığlı ile araçlarda bulunan Talha Türk, Yiğit Reha Akan, Can Akça yaralandı.

Hastaneye kaldırılan 8 yaşındaki Talha Türk yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Oğlunu kazada kaybeden baba Faruk Türk de aynı gün içerisinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Faruk Türk ile oğlu Talha Türk için Pendik Güzelyalı Mahallesinde bulunan Ömer Hekim Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Türk ailesi, aile yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Faruk Türk ile oğlu Talha Türk dualar eşliğinde son yolculuklarına uğurlandı. Cenazeler, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Aydınlı Mezarlığı’na götürüldü.

Arkadaşının ölümü hakkında konuşan Bahattin Özbuğutu, “Faruk bizim çok sevdiğimiz kardeşimizdi. Aslında çok dikkatli, temkinli bir kardeşimizdi. Demek ki trafikte küçük bir ihmalkarlık bile büyük acılara sebep olabiliyor. Başımız sağ olsun” dedi.