Bahçelievler Belediyesi, YKS’ya hazırlanan üniversite adayı öğrencilerine moral pikniği düzenledi. Pikniğe 17-23 yaş arasındaki yaklaşık 300 öğrenci katıldı.

Bahçelievler Belediyesi, YKS sınavına hazırlanan üniversite adayı öğrencilere moral ve motivasyon pikniği düzenledi. Sarıyer Belgrad Ormanı’nda Bahçelievler Belediyesi’ne ait mesire alanındaki pikniğe 17-23 yaş arasındaki yaklaşık 300 öğrenci katıldı. Piknikte çeşitli yarışmalar yapılarak, üniversite adaylarına sürpriz hediyeler verildi. DJ şovla keyifli dakikalar yaşayan öğrenciler, sınav stresini üzerlerinden attılar. Mesire alanında gençlerle bir araya gelen Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Eğlenceli vakit geçirdiklerini belirten öğrenciler, etkinlikten dolayı Bahadır’a teşekkür etti. Etkinliklerin devamını isteyen üniversite adayları, sınav streslerinin düştüğünü de belirtti.

"Biz her zaman genç arkadaşlarımızın yanındayız"

Gençlerin her zaman yanında olduğunu söyleyen Başkan Bahadır, "Biz her zaman genç arkadaşlarımızın yanındayız. Böyle bir destek olmak moral motivasyon olması için böyle bir etkinlik planladık. Bundan sonra da buraya hafta içinde hafta sonunda aynı sistemimizden kayıt yaptıran arkadaşlar, büyükleriniz de buraya gelebilirler. KPSS’nin harçlarını veriyoruz. Üniversite okuyan Bahçelievler’de oturanlara da harçlık veriyoruz. Önemli olan eğitim kalitenizi arttırmak. Hem eğitim hem kültür hem sanat hem de spor diyoruz" diye konuştu.

"Belediyenin düzenlediği etkinlikte çok eğleniyoruz"

Belediyenin düzenlediği etkinlikte eğlendiğini belirten Berfin Gülsüm Yalçın, “Çok teşekkür ederiz, çok güzel etkinlikti. Doğa ile iç içeyiz, oyunlar, spor, zaten sporu çok seviyorum. 8 sene voleybol oynadım. Benim için çok güzel ve anlamlı oldu. Belediyenin düzenlediği etkinlikte çok eğleniyoruz, sınav stresimizi aldı resmen. Müzik ve spor, tekrardan şok teşekkür ederiz. Sınava bomba gibi gireceğiz“ ifadelerini kullandı.

Etkinlikte eğlenceli vakit geçirdiğini dile getiren Salih Akar, “Başkanımıza çok teşekkür ederim, çok güzel etkinlik oldu. Birazdan voleybol maçımız var, onu bekliyoruz. İnşallah şampiyon olacağız. Sınava 20 gün var. Bu etkinlik hepimiz için değişik oldu, güzel oldu“ dedi.