Ülkemiz yoğun bir Covit 19 tehdidi altında bulunmaktadır. Sağlıkçılarımız başta olmak üzere Polis ve Jandarmamızda öz veri ile görev yapmaktadır.Özellikle Sağlıkçılarımız görev yaparken hayatlarının kaybetmektedirler Allah Tüm görev şehitlerimize Rahmet etsin.

Covit19 corana ile daha saplıklı mücadele etmek için Sağlık çalışanlarımıza Jandarma ve Polisimize ek ödeme yapılması insani bir ve yerinde bir davranış olacaktır.

Sayın sağlık bakanımıza ve iç işleri Bakanımıza Buradan sesleniyorum Çalışanlarımızın moral ve Motivasyonunun yerinde olması için 

aralıklı sürelerde Sağlık Çalışanlarımıza ve Güvenlik güçlerimize takas yolu ile haftada en az 2 gün dinlenme fırsatı tanınmalıdır.

Sınırlı yasaklarlar covit 19'dan kurtulmamız çok zor gözüküyor daha radikal tedbirlerin alınması daha çok can kaybını önleyecektir.

Sendika olarak görüşümüzü Sayın Cumhurbaşkanımıza Sayın İç İşleri bakanımıza ve Sayın Sağlık Bakanımıza yazılı olarak sunmuş bulunmaktayız

Ekonomik düzenimizi alt üst eden çağın illeti Covit 19 mağdurlarına ekonomik yardım yapılması zaruri olmuştur.

 TCDD ve diğer kurumlarda görev yapan Faal personelinde esnek çalışma sistemine dahil edilmesi gerekmektedir.

Covit 19 ile Mücadelenin başında bulunan Tüm illerimizin Valileri Sağlık Müdürleri ve Emniyet Müdürlerine buradan teşekkür etmek insani bir görevdir diye düşünüyıorum.

İlimiz Sivasta Covit 19 un çıkış tarihinden bu yana Üstün bir gayretle Mücadele eden Sayın Valimiz Salih Ayhan, Beye Sağlık Müdürümüz Sayın Selçuk MOGULKOÇ beye Jandarma Alay komutanımız İdris TATAROĞU ve Emniyet Müdürümüz Sayın Kenan AYDOĞAN beye Tüm Sivas halkı adına teşekkür ediyor

Allah razı olsun diyorum.

Lütfen Maske Mesafe Hijyen kurallarına riayet edelim.

Abdullah PEKER

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası

Genel Başkanı