Feci olay : Bıçakla saldıran eşini boğarak öldürdü.

İzmit 'ten son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre gece saatlerinde 28 Haziran Mahallesi Eski İstanbul Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir sitede feci olay meydana geldi. Bölgeden gelen son dakika bilgilerine göre bir camide müezzin görevini yapan Zülküf Güneş isimli kişi,  aralarında şiddetli geçimsizlik olduğu öğrenilen  ve din görevlisi olarak görev yapmakta olan eşi Özlem Güneş ile yaşadıkları evde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı.

Sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüdü ve fiziki müdahaleye döndü. Kadın, hemen mutfağa koştu ve eline aldığı bıçakla eşi Zülküf Güneş 'in boğazını hedef alıp onu hafif şekilde yaraladı. 

Bunun üzerine daha da sinirlenen Zülküf Güneş, eşi Özlem Güneş 'e saldırdı ve onu boğarak öldürdü.

GECE BOYUNCA BAŞINDA BEKLEDİ

Eşini boğarak öldüren Müezzin , gece boyunca karısının cansız bedeninin başında bekledi. 

Sabah olunca da polis ekiplerini arayan  Zülküf Güneş kendini ihbar etti. Bölgeye de sağlık ekipleri geldi. Yapılan incelemede Özlem Güneş 'in boğularak öldüğüne yer verildi. 

Zülküf Güneş ise, ambulansla Umuttepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek yapılan tedavisinin ardından, gözaltına alındı.

KADIN ŞİKAYETÇİ OLMUŞ

Özlem Güneş’in daha önce eşi tarafından birçok kez darp edildiği ve polise başvurarak şikayetçi olduğu öğrenilirken, cansız bendeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.