Adalet Bakanlığı memur ilanları ile boş bulunan personel kadrolarına alımlar yapıyor. Adalet Bakanlığına bağlı çeşitli birimlerde görevlendirilen kamu personeli alımlarında ilana has başvuru şartlarını taşımak gerekiyor. Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak, adalet ve yargı işlerinden sorumlu olan Adalet Bakanlığı personel ilanları ile ilgili son gelişmeler haber içeriğimizde!

Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan münhal kadrolar için dönem dönem ilanlara çıkıyor. Kamu Personeli İlanları ve Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü sayfalarında yayınlanan bu ilanlarada yayınlanan başvuru şartlarını taşıyan adaylar Adalet Bakanlığı personel kadroları için başvuruda bulunuyorlar. Haberimizde yayınlanan Adalet Bakanlığı güncel personel alım ilanları ile başvuru sonuçlarını yayınlıyoruz.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Cüneyt Özdemir'in youtube kanalında Maliye Bakanlığından onay alındıkça personel alımları olacağını açıkladı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Öğretmen Alım İlanı: Başvurular 18.01.2021- 29.01.2021 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden giriş yapılarak, e-Devlet üzerinde belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak bizzat gerçekleştireceklerdir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlan için tıklayınız.

ADALET BAKANLIĞI AVUKAT ALIM İLANI Adaylar başvurularını 11/01/2021 - 25/01/2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar https://pgm.adalet.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet sistemine üye girişi yaparak elektronik başvuru yoluyla gerçekleştireceklerdir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

ADALET BAKANLIĞI CEZA VE TEVKİFEVLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ CEZA İNFAZ KURUMU KÂTİBİ ALIM İLANI Başvurular 18.01.2021 Pazartesi günü başlayıp, 05.02.2021 Cuma günü mesai saati bitiminde (16:00) sona erecektir.

Adalet Bakanlığı Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alacak! İlk ve Son Başvuru tarihi Nedir, Nasıl Başvurulur? (Adaylar başvurularını 04/01/2021-15/01/2021 tarihleri arasında saat 23:59:59’a kadar https://pgm.adalet.gov.tr internet adresi üzerinden e-Devlet sistemine üye girişi yaparak elektronik başvuru yoluyla gerçekleştireceklerdir. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

ADALET BAKANLIĞI 400 İDARE MEMURU ALINACAKTIR Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünce sözlü sınav ve mülakat ile 9-5'inci dereceli kadrolara 300’ü Erkek (Erkek hükümlü ve tutukluların bulunduğu ceza infaz kurumları için), 100’ü Kadın (Kadın hükümlü ve tutukluların bulunduğu ceza infaz kurumları için) olmak üzere toplam 400 idare memuru öğrencisi alınacaktır. 27.11.2020 tarihinde başlayıp 11.12.2020 tarihi mesai saati bitimine kadar Ağır Ceza Cumhuriyet Başsavcılıklarına bağlı bilgi işlem şube müdürlükleri, şeflikleri ve bürolarına bizzat yapılacak, posta yoluyla yapılan müracaatlar kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlanın tümü için tıklayınız! Sonuçların açıklanması bekleniyor.